Tuesday, December 22, 2009

JIWANGPC TO JIWANGSPC

Assalamualaikum...bertemu kembali semua tapi bukan kat JIWANGPC tapi kat JIWANGSPC daa..hehehe..ehhh pakcik masih boleh gelak-gelak walaupun JIWANGPC dah kena HACK ke? ala buat ape juga nak sedih-sedih..biar la budak-budak tu HACK..mereka-mereka tu nak belajar HACK la tu! laaa pakcik ni..pakcik cube marah sikit..tak sayang ke dengan blog JIWANGPC tu??? marah? hahahaha! pakcik tak marah pun cuma geram sikit je..mula-mula marah la juga tapi bila fikir balik tak guna pun marah atau maki orang tu kat blog baru ni..buat dosa je! biarkan je la..dah bukan rezeki kot..



Adakah http://jiwangpc.blogspot.com tinggal kenangan? adakah selepas ini budak botak RAUF QAYYUM masih boleh tersenyum gelak setiap kali menatap wajah comel beliau kat JIWANGPC? pakcik pun tak tau..sekarang dah berpindah kat http://jiwangspc.blogspot.com..hmmm.

Kisah sedih ini berlaku pada 22 dec 2009 pada waktu pagi,masa tu pakcik on je pc dan terus sign in tapi dengan selamba bomba tak berjaya...pakcik pun reset la password tu..lepas reset tu pakcik pun buka email la untuk check password tu..tapi malang sekali dengan email-email pun tak boleh buka daa..adoii laa! masa tu pakcik dah hot..hot gila-gila punya! lepas lepaskan kemarahan tu pakcik buat bodo je..hehehe..ade gak la maki-maki tapi tak lama..lepas pakcik buat bodo tu pakcik pun buat la id email yang baru dan juga blog yang baru..wow! semua serba baru sempena tahun baru ni?hehehe so pakcik nak ucapkan tahniah dan terima kasih la pada yang gatal nak HACK blog pakcik tu ye..pakcik tak menuduh tapi rasanye ade yang kurang senang atau dah hobi beliau suka buat hal kot..entah la..tapi sayang juga la sebab semua hilang macam tu je..hmmm..ok la teruskan bersama dengan JIWANGS PC yang baru ini ok? JIWANG TU ADA WANG! hahahahawau tul!






1 comment:

Eryati said...

salam..ada jugak erk manusia gtu?...otaknya di biul sket kut